YOGA WEEKEND

♥ 9-13 April-2019 ♥

Yoga dagar i Frankrikes vårsol!

Från April till mitten av Juni har jag äran att få hålla yoga i Frankrike hos Micke och Yvonne på La belle Vue.

Då jag I oktober va På La belle för första gången, föll jag tok kär i detta ställe.

En yoga Shala höll på att byggas vid den här tiden och är klar nu inför våren. Anledningen till att La belle Vue andas så mycket skönhet och kärlek i väggarna är på grund av Mickes och Yvonnes härliga, öppna hjärtan. Tilsammans skapar vi en atmosfär i yogans tecken under våren. Jag börjar min vistelse med 4 dagars yoga retreat. Hoppas att vi ses!

Vi kommer börja varje morgon med yoga för att sedan fortsätta genom dagarna med andningsövningar, fördjupa oss i ayurvedisk filosofi, besök på vingård, marknad och små härliga byar. Och avnjuta kvällarna med goda middagar.

Yogan är i nivå för alla, dig som ny men även för dig som vill ta din yoga till nästa steg.

 Vi bor på härliga La Belle Vue, ett charmigt boutique bed and breakfast i södra Frankrike. Äter frukost på terassen med milsvid utsikt. Två kvällar äter vi hemma tillsammans och de andra två har du möjlighet att hänga med på de lokala små restaurangerna i byn.

Priset är 760 Euro (1080 Euro för enkelrum) som inkluderar boende på La Belle Vue, frukost alla dagar 2 middagar samt alla transporter, vingårdsbesök, yoga, andningsövningar, meditationer och härliga skratt och nya vänskaper.

Flyget från Skavsta till Beziers kostade när jag kollade idag ca 800kr tur och retur.

För mer info mejla mig på rosenstam.a@gmail.com eller direkt till La Belle Vue på yvonne@labellevue.se- klicka här

LOVE & LIGHT

NAMASTE

Agnesmaltesdotter-3707

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s